hr en si de

Prvi centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj

Stomatološka poliklinika utemeljena je 1979. godine. Ujedno je i prvi Centar za oralno zdravlje otvoren u Hrvatskoj.

RADIMO KOMPLETNU SANACIJU ZUBA, PROTETSKU I ORTODONTSKU REHABILITACIJU kako bi se mogla primjenjivati PREVENCIJA. Za naš višegodišnji rad i uspjeh dodijelili su nam i ISO standard za kvalitetu.

U više od 30 godina rada najsuvremenijom terapijom te intenzivnom i redovitom skrbi za svoje pacijente, smanjili smo broj oralnih oboljenja. Ti uspjesi potiču da i Vama ponudimo individualne programe za zaštitu Vašeg oralnog zdravlja, edukacijom pod motom "Zdravi zubi za cijeli život" s propisanim kućnim mjerama samozaštite, bez obzira na trenutačno stanje u Vašoj usnoj šupljini, posebnim programima za žene i muškarce, djecu, trudnice i osobe treće dobi.

Zabluda je mišljenje: ako nisi imao prevenciju u djetinjstvu, sada je prekasno! Odrasli - NIKADA NIJE KASNO! Zubi su programirani za cijeli život! Naš vrhunski tim stručnjaka otklonit će Vaše sumnje.

Statistički podaci iz SAD-a govore da danas 80-godišnjaci imaju zube kao nekad 60-godišnjaci! Približimo se zajedničkom njegom i redovitim preventivnim pregledima standardu oralnog zdravlja razvijenim zemljama u svijetu!

E-mail poruka

  
Suglasan/na sam se moji podaci koriste u svrhu kontakta za pregled.